bringing indians together   Click for Washington Dulles International, Virginia Forecast
  Home  :: Contact Us  :: Advertise 
adidas superstar 80s pink

 
Post new topic
Author Message
Carl Max
PostPosted: 04/21/2017 6:38 am    Post subject: adidas superstar 80s pink     Reply to topic

Enligt statistik från adidas superstar 80s primeknit marknaden forskargrupp NPD, adidas Superstar rankad nummer ett när det gäller dollar försäljning förra året i USA, som är världens största sneaker marknaden. Adidas's superstar serien har aldrig varit 'inte trendiga'. De är alltid här för att stanna. Par upp dem med blåjeans eller ens byxor, Superstars har alltid varit för nyfiken mode sökaren. Den här gången, Adidas har sömlöst samman dess ikoniska 'Boost'-teknik till Superstar linjen och vi fick våra händer på denna awesome cocktail. Den klassiska Adidas Superstar sneaker från the ' 70s fortsätter att vara en av märkets mest ikoniska och populära ser mer än 40 år efter sin debut. Det fick bli denna sko. Ingen annan modell skulle ha kunnat uppnå denna väckelse. En sneaker uppfann 48 år sedan och hade har sedan halkade in i oblivion nu återuppstått. adidas superstar 80s white Det är Adidas "Superstar". Trots den nya colorway fortfarande denna version av världsstjärnan trogen sina rötter på 70-talet. Det är byggt med vitt läder övre, gummi tå område och gummisula. Skons signatur tre ränder branding visas i blått och rött, medan häl och tungan är avslutas med blå accenter och Adidas trefoil logotypen.

Så vad är dom på adidas Superstar Boost? adidas superstar 80s clean Är du en fläkt av modellen eller väntade du något annat? Om du råkar att diggin' Boost utrustade Superstar, har adidas mer colorways för dig som är på väg. Retro trender från 1990-talet har återställt Adidas till betydelse i USA, världens största sneaker marknaden, skramlande rivaler Nike Inc. och Under Armour Inc. Adidas Superstar sneaker inte kunde vara mer passande namnet just nu. Enligt undersökningsföretaget NPD Group, enkla, var shell-toed retrostil den bästa säljaren av dollar försäljning förra året i USA, världens största sneaker marknaden. De återstående nio sneakers i topp tio var Nike stilar, eller från märkets dotterbolag som Converse och Jordanien, det tar inte svårt mått för att se att adidas har plocka upp en massa ånga i livsstil marknaden sedan 2015 medan denna uppåtgående bana visar inga tecken på stopp, med adidas's fortsättning av viktiga partnerskap och samarbeten. Uppsving, är som de kallar det, en sula som använder ett material kallad termoplastisk polyuretan (TPU) att tätt packade enda nuggets. Materialet är EVA, TPU och komprimerar under tryck för stötdämpning. Det studsar tillbaka till samma form, som är det är USP. Nike återstår emellertid ett starkt varumärke, och överlägset större spelaren i USA sneaker marknaden. Varje sneaker förutom superstjärnan i topp 10 var från Nike eller Nike dotterbolag, specifikt Jordan Brand eller Converse. Enligt forskning utförd av amerikanska marknadsanalysinstitutet NPD Group, den bästsäljande sneaker i USA, som är näst viktigaste marknaden för denna produkt på planeten, för en gångs skull inte producerades av Nike men av Adidas. Ingen annan modell har sålt oftare förra året än den "superstjärnan". De mindre kapslarna ping i form igen snabbare och enklare än en stor platta kunde. Medan EVA har observerats för att stelna i kylan, är Boost skum kunna behålla sina egenskaper trots temperaturvariation. En bred trend mot athleisure--bär activewear utanför gymmet--också hjälpt Under Armour. Men dess tidiga framgångar med sneakers för basketstjärnan Stephen Curry var vad gav verkligen investerare hoppas Under Armour kunde växa.

Den här gången kommer adidas Superstar Boost i ditt val av en ljusrosa eller Chartreuse läder adidas superstar 80s pink övre. Båda alternativen kommer med svart accenter på fliken hälen och tre ränder, medan shell tå och Boost utrustade enda enhet hålla det enkelt genom att komma i den traditionella vita. Under armours diversifiering till skor var en stor drivkraft bakom sina aktier sköt i höjden under de senaste åren. Det är ett långt mer inbringande företag än säljer t-shirts. Under Armour fans kände bolaget för dess prestanda fiskeredskap och hade också börjat lita på sina skor. En av de största anledningen modellen har varit en sådan stapelvara är eftersom Adidas ständigt finner nya sätt att uppdatera utseendet shell-tå. Den senaste stilen att slå hyllor har en vit/blå/röd colorway som påminner om den fansens "Tri-Color" NMD. Fortfarande, Powell säger att en icke-Nike sneaker kom i nummer ett är "ett bevis på Nikes kamper i dess amerikanska grossistverksamhet." Nike insisterar sin försäljning förskjuts mot direct-to-consumer försäljning via egna återförsäljare och e-handel. Med tanke på att en sneaker, som inte produceras av Nike, överst på listan bestseller visar svårigheterna med företaget på den amerikanska partihandel marknaden. Boost sulan är strategiskt dold i de klassiska superstjärnorna och gör en mycket kort utseende runt mediala fotvalvet mod-sulan. Skon passar bättre än originalen, tack vare den fast Boost innersulan.
Display posts from previous:   
Post new topic
Page 1 of 1

 
Jump to:  


Powered by neuronworld corp and phpBB © 2001, 2005 phpBB Group